Welpen

Sjors Sportief voorbij en 4 nieuwe leden!

Sjors Sportief voorbij en 4 nieuwe leden!

De eerste ronde van sjors sportief is alweer voorbij.
Weer hebben een stel leuke jongens 5 opkomsten mee gedraaid van 9 maart tot 6 april. Wij als leiding vonden het weer super tof en volgens mij de jongens ook.
We zijn in deze opkomsten door verschillende onderdelen van scouting heen gegaan zoals sport en spel maar ook scouting vaardigheden met bij voorbeeld vuur maken.
Wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk van deze jongens na de vakantie weer terug te zien op de bison.
Het was erg tof om met zo’n grote groep activiteiten te kunnen doen.
Dit was zoals ik al zij nog maar de eerste ronde van sjors sportief de tweede ronde is namelijk van 11 mei tot 1 juni met vier opkomsten. Wij hopen hier ook weer een stel toffe jongens te ontmoeten en we hebben daar dus ook zin in.

Nordin – Welpenleiding

Welpen vermaken zich in Amersfoort! #regiodag

Welpen vermaken zich in Amersfoort! #regiodag

Afgelopen zaterdag hebben de Welpen, gewoon zoals het hoort, het weer getrotseerd en zijn ze gezamenlijk met de bus afgereisd naar Amersfoort. Daar vond de regioactiviteit van het najaar plaats. Het centrum van Amersfoort werd die middag tussen 14:00 uur en 16:00 uur onveilig gemaakt door ongeveer 300 Welpen uit de hele regio. Het was wederom een gezellige, natte en uitdagende middag waar op de nodige vossen werd gejaagd.

Knallend het nieuwe jaar in! #2018

Knallend het nieuwe jaar in! #2018

Afgelopen zaterdag zijn allereerst de Welpen en Scouts gezamenlijk gaan bowlen bij Mitland bowling. Daar hebben wij een toffe middag beleefd! Ondertussen werd de Bison, aka Inno van Maanenplein, geheel ontzien van blad en strak aangeharkt voor de daarop volgende stampottenborrel. De welbekende boerenkoolmaaltijd in een nieuw jasje gehesen. Maar voordat iedereen kon genieten van allerlei stampotten werden eerst nog een tweetal Scouts en een Welp geïnstalleerd! Loek, Ruben en Camiel, gefeliciteerd! Al met al een ontzettend geslaagde dag en een knallend begin van 2018! Iedereen een Bisonder 2018 gewenst!

Welpen trotseren zwaartekracht en verorberen fantastisch kerstdiner!

Welpen trotseren zwaartekracht en verorberen fantastisch kerstdiner!

De Welpen hebben het jaar afgesloten met een tof weekend waarin wij ontzettend leuke activiteiten hebben gedaan! Zo zijn wij gaan klimmen in Utrecht, de klimmuur in Zuilen, waar we de zwaartekracht zijn wezen trotseren. Dat is de Welpen overigens ontzettend goed afgegaan. Daarnaast hebben wij dit geslaagde weekend afgesloten met een fantastisch kerstdiner. We verorberden vier gangen! Dat allemaal dankzij GertJan en Inno, die voor ons de zaterdag 4 uur in de keuken hebben gestaan. Al met al een geslaagde afsluiting van dit wederom toffe jaar! We wensen iedereen fijne dagen en alvast een Bisonder 2018!