Welpen

Nieuw seizoen! zaterdag 7 september beginnen we weer

Nieuw seizoen! zaterdag 7 september beginnen we weer

Yes! Het is weer zover.., vakantie (helaas) en zomerkamp alweer voorbij maar desalniettemin vol energie om weer het nieuwe seizoen te knallen! Het moment om weer wat te leren, toffe activiteiten te ondernemen met elkaar en weer gezamenlijk goede tijden op onze mooie clubhuis te beleven. Dit alles zal starten voor de Welpen en Scouts op zaterdag 7 september, zet het in je agenda.

Voor de leiding begint het al een week eerder, het startweekend ook wel BisonInn. Waar bestuur, leiding en actieve Stam samen het aanstormende seizoen gaan vormgeven. Denk jij, hier wil ik ook bij zijn of ik heb een tof idee, laat het dan vooral weten!

Tot snel!

Welpen en Scouts nog opzoek naar aanhanger(s)!

Welpen en Scouts nog opzoek naar aanhanger(s)!

Het zomerkamp komt alweer met rasse snede dichterbij! De vakantie begint alweer te kribbelen en een week weg met de Bison ook! Voor deze week hebben de Welpen en Scouts zeker één aanhanger nodig, liefst zelfs twee. Heb je er één ter beschikking, laat het weten aan de leiding! welpen@debison.nl – scouts@debison.nl

Sjors Sportief voorbij en 4 nieuwe leden!

Sjors Sportief voorbij en 4 nieuwe leden!

De eerste ronde van sjors sportief is alweer voorbij.
Weer hebben een stel leuke jongens 5 opkomsten mee gedraaid van 9 maart tot 6 april. Wij als leiding vonden het weer super tof en volgens mij de jongens ook.
We zijn in deze opkomsten door verschillende onderdelen van scouting heen gegaan zoals sport en spel maar ook scouting vaardigheden met bij voorbeeld vuur maken.
Wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk van deze jongens na de vakantie weer terug te zien op de bison.
Het was erg tof om met zo’n grote groep activiteiten te kunnen doen.
Dit was zoals ik al zij nog maar de eerste ronde van sjors sportief de tweede ronde is namelijk van 11 mei tot 1 juni met vier opkomsten. Wij hopen hier ook weer een stel toffe jongens te ontmoeten en we hebben daar dus ook zin in.

Nordin – Welpenleiding