Welpen

Welpen en Scouts nog opzoek naar aanhanger(s)!

Welpen en Scouts nog opzoek naar aanhanger(s)!

Het zomerkamp komt alweer met rasse snede dichterbij! De vakantie begint alweer te kribbelen en een week weg met de Bison ook! Voor deze week hebben de Welpen en Scouts zeker één aanhanger nodig, liefst zelfs twee. Heb je er één ter beschikking, laat het weten aan de leiding! welpen@debison.nl – scouts@debison.nl

Sjors Sportief voorbij en 4 nieuwe leden!

Sjors Sportief voorbij en 4 nieuwe leden!

De eerste ronde van sjors sportief is alweer voorbij.
Weer hebben een stel leuke jongens 5 opkomsten mee gedraaid van 9 maart tot 6 april. Wij als leiding vonden het weer super tof en volgens mij de jongens ook.
We zijn in deze opkomsten door verschillende onderdelen van scouting heen gegaan zoals sport en spel maar ook scouting vaardigheden met bij voorbeeld vuur maken.
Wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk van deze jongens na de vakantie weer terug te zien op de bison.
Het was erg tof om met zo’n grote groep activiteiten te kunnen doen.
Dit was zoals ik al zij nog maar de eerste ronde van sjors sportief de tweede ronde is namelijk van 11 mei tot 1 juni met vier opkomsten. Wij hopen hier ook weer een stel toffe jongens te ontmoeten en we hebben daar dus ook zin in.

Nordin – Welpenleiding

Welpen vermaken zich in Amersfoort! #regiodag

Welpen vermaken zich in Amersfoort! #regiodag

Afgelopen zaterdag hebben de Welpen, gewoon zoals het hoort, het weer getrotseerd en zijn ze gezamenlijk met de bus afgereisd naar Amersfoort. Daar vond de regioactiviteit van het najaar plaats. Het centrum van Amersfoort werd die middag tussen 14:00 uur en 16:00 uur onveilig gemaakt door ongeveer 300 Welpen uit de hele regio. Het was wederom een gezellige, natte en uitdagende middag waar op de nodige vossen werd gejaagd.