Scouts

Scouts geïnstalleerd!

Scouts geïnstalleerd!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen! Zo ook nieuwe Scouts. Afgelopen weekend zijn zaterdagochtend vier nieuwe Scouts geinstalleerd nadat ze het overvliegen goed hebben volbracht. De vier, Yavor, Loek, Samuel en Joram hebben het parcour, gemaakt door de Scouts, goed volbracht. Waarna de officieuze installatie begon waarin zij de Belofte hebben afgelegd. Met deze Belofte hebben ze beloofd zich in te zetten en te houden aan de Scoutswet.

Naast deze activiteiten hebben de Scouts op de vrijdagavond een hike gelopen en een mooie bivak gemaakt op het PBC Labelterrein. Waarna zaterdagochtend de installatie plaats vond.

Nieuw seizoen! zaterdag 7 september beginnen we weer

Nieuw seizoen! zaterdag 7 september beginnen we weer

Yes! Het is weer zover.., vakantie (helaas) en zomerkamp alweer voorbij maar desalniettemin vol energie om weer het nieuwe seizoen te knallen! Het moment om weer wat te leren, toffe activiteiten te ondernemen met elkaar en weer gezamenlijk goede tijden op onze mooie clubhuis te beleven. Dit alles zal starten voor de Welpen en Scouts op zaterdag 7 september, zet het in je agenda.

Voor de leiding begint het al een week eerder, het startweekend ook wel BisonInn. Waar bestuur, leiding en actieve Stam samen het aanstormende seizoen gaan vormgeven. Denk jij, hier wil ik ook bij zijn of ik heb een tof idee, laat het dan vooral weten!

Tot snel!

Welpen en Scouts nog opzoek naar aanhanger(s)!

Welpen en Scouts nog opzoek naar aanhanger(s)!

Het zomerkamp komt alweer met rasse snede dichterbij! De vakantie begint alweer te kribbelen en een week weg met de Bison ook! Voor deze week hebben de Welpen en Scouts zeker één aanhanger nodig, liefst zelfs twee. Heb je er één ter beschikking, laat het weten aan de leiding! welpen@debison.nl – scouts@debison.nl