Groep menu

BBQ weer op de planning! 6 juli!

BBQ weer op de planning! 6 juli!

Om het seizoen feestelijk af te sluiten organiseren we traditiegetrouw een BBQ net voor het zomerkamp. Leden, ouders, opa’s en oma’s zijn welkom vanaf 16:30. Tijd zat om een drankje te halen, want het eerste hapje zal van de BBQ afrollen na de opening om 17:00.

De schade is 10 euro per persoon. Betaal door het volledige bedrag over te maken naar NL69 INGB 0001 0934 23, vermeld hierbij je naam + BBQ19. Of betaal ter plekke met een pinpas.

Tijdens de BBQ kunnen de drankjes worden gestreept via de bar-app. Sta je niet in de app? Geen zorgen! Spreek Daan eventjes aan en hij voegt je direct toe aan de lijst. Je kan dan meteen pinnen en wat geld op je naam zetten.

Geef je voor 3 juli op via dit formulier.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKP6Bx_F7dpftoaI53FAVUzW7oZNoIcGRpoR6WJeklX4p9cQ/viewform

Jouw welpen- of scoutsuniform een tweede leven geven?

Jouw welpen- of scoutsuniform een tweede leven geven?

Bij de Bison zijn wij op zoek naar welpen- en scoutsuniformen (overhemden) die nog in goede staat verkeren en die niet meer gebruikt worden. Wij kunnen ze dan (in bruikleen) geven aan jongens die zo’n uniform goed kunnen gebruiken.

Wij vinden het fijn als je je oude uniform zo snel mogelijk naar de Bison kan brengen, maar wij kunnen het uniform natuurlijk ook even ophalen.

Mocht je welpen- of een scoutsuniform over hebben, zou je dat dan alvast even per mail kunnen doorgeven? Graag samen met de maat, dan kunnen we daar wellicht al iemand blij mee maken!!!

Alvast hartelijk bedankt!

Heleen

De groepsbegeleidster

groepsbegeleider@debison.nl

ALV druk bezocht! #108jaar

ALV druk bezocht! #108jaar

Wist je dat de Bison, wij, al 108 jaar oud zijn! Daarom weer een jaarlijkse algemene ledenvergadering. Ook weer met een jaarverslag van Inno..,

Dames en heren,
“Laat je uitdagen” is al een aantal jaren het thema waarin Scouting Nederland haar activiteiten onder de aandacht brengt. Activiteiten waarin meisjes en jongens de uitdaging met het spel van scouting aangaan. 2018 had onze vereniging ook een uitdaging met name op het gebied van het aantrekken van leiding en nieuwe bestuursleden.
Halverwege 2018 had onze vereniging te maken met een groot leiding probleem. De toenmalige welpen- en scoutsleiding had te kennen gegeven om na het zomerkamp hun leidinggevende activiteiten neer te leggen door
diverse omstandigheden zoals, studie, verhuizing of gingen hun schaarse tijd anders in te vullen. De vereniging had een uitdaging om het gat dat was gevallen op te vullen.

Inno had wederom een uitgebreid mooi jaarverslag gemaakt, meer leest u in de bijlage. Jaarverslag Bison 2018

ALV aanstaande zaterdag!

ALV aanstaande zaterdag!

Beste ouders, welpen, scouts, rowans en stam

Zaterdag, 13 april zal er een speciale opkomst zijn voor de Welpen en de Scouts.

Normaal zou deze opkomst smiddags plaatsvinden, de 13e zal deze opkomst savonds zijn.

Voorafgaand aan deze opkomst willen wij jullie allemaal uitnodigen om samen met ons allemaal te eten. Er zal soep en een broodje voor iedereen klaar staan.

Als de welpen en scouts hun opkomst draaien zal er binnen in het gebouw de Algemene Leden Vergadering 2019 plaatsvinden.

Welpen: de Welpen zullen beginnen om 16:30 op de Bison. Beginnen met een leuke avond gezamenlijk met de Scouts. Met tussendoor soep en een broodje. De opkomst eindigt om 20:00uur.

Scouts: de Scouts zullen beginnen om 14:00 uur op de Bison, zoals altijd. De opkomst zal doorgaan tot 20:00uur en vanaf 16:30 gezamenlijk met de Welpen. Uiteraard met tussendoor een maaltijd bestaande uit soep en een broodje.

Na de vergadering zal er, onder het genot van een drankje, gezellig nagepraat worden.

U bent van harte uitgenodigd vanaf 16:30 op De Bison: