verslagen groep

BBQ weer op de planning! 6 juli!

BBQ weer op de planning! 6 juli!

Om het seizoen feestelijk af te sluiten organiseren we traditiegetrouw een BBQ net voor het zomerkamp. Leden, ouders, opa’s en oma’s zijn welkom vanaf 16:30. Tijd zat om een drankje te halen, want het eerste hapje zal van de BBQ afrollen na de opening om 17:00.

De schade is 10 euro per persoon. Betaal door het volledige bedrag over te maken naar NL69 INGB 0001 0934 23, vermeld hierbij je naam + BBQ19. Of betaal ter plekke met een pinpas.

Tijdens de BBQ kunnen de drankjes worden gestreept via de bar-app. Sta je niet in de app? Geen zorgen! Spreek Daan eventjes aan en hij voegt je direct toe aan de lijst. Je kan dan meteen pinnen en wat geld op je naam zetten.

Geef je voor 3 juli op via dit formulier.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKP6Bx_F7dpftoaI53FAVUzW7oZNoIcGRpoR6WJeklX4p9cQ/viewform

GFPT gebruikt een APP!!!

GFPT gebruikt een APP!!!

Beste Fietser!!

Dit jaar wordt er tijdens de GFPT gebruik gemaakt van www.kiwi.run. De meeste van jullie kennen dit al, maar dan onder de naam hike-app.nl
Als je al een keer gebruik heb gemaakt van de hike-app, dan kun je inloggen met het account dat je aangemaakt hebt in de hike-app.

Voor diegene die nog geen idee hebben waar het tot nu toe over ging, of het niet meer zo scherp hebben:
Kiwi.run is een site Lees de rest van dit bericht

Gezins Fiets Puzzel Tocht & BBQ 2017

Gezins Fiets Puzzel Tocht & BBQ 2017

Jawel! Op 17 juni zal de jaarlijkse GFPT en de BBQ plaatsvinden. Naast het zomerkamp DE afsluiter van het seizoen!!

Aangezien we willen weten hoeveel verkeersregelaars er ingezet moeten worden en ook of we alle slagers in de regio aan het werk moeten zetten, hebben we een formulier gemaakt zodat jij en je familie je kunt opgeven!

Ben je dus lid van De Bison en wil je (en je familie en vriendjes zijn ook welkom!) meedoen? Geef je dan snel op!

Heb je je al opgegeven? Mis dan de volgende informatie niet! We maken dit jaar namelijk gebruik van een app: www.kiwi.run. Klik op de link voor meer informatie.

De volgende informatie is dan van Lees de rest van dit bericht