Contact

Koffie?! Ja lekker!

Koffie?! Ja lekker!

Het nieuwe is alweer even bezig, en zo is ook het idee ontstaan van koffie aan het begin van de opkomsten voor de ouders. Ja, lekker! Een echt bakkie pleur van de Bison. Maar goed, wie zet die koffie! We zijn nog steeds een kleine fragiele vereniging, dus hulp is nodig om er met elkaar nog steeds een gezellige zaterdagmiddag van te maken. Ben je enthousiast over de Bison, kom je voor meer dan alleen het ophalen en brengen van je zoon, help dan het bestuur en de leiding eens met het zetten van koffie en ook thee. Dat zou ontzettend leuk zijn! Meld je aan bij Heleen, heleenpereboom@debison.nl

Bison applicatie, A must have!

Bison applicatie, A must have!

Sinds een aantal dagen is de Bison actief op een nieuw medium! Namelijk in de vorm van een applicatie. Download de app van ScoutingNederland voor Android of iOS en zoek op Zeist. Dan kom je vanzelf de Bison tegen en kan je altijd zo de agenda, foto’s of andere vette dingen bereiken. Ontzettend makkelijk en eenvoudig te installeren! A must have!

Rabo Clubkas Campagne. Stem op onze club!

Rabo Clubkas Campagne. Stem op onze club!

RABOBANNERScoutinggroep de Bison doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug kunnen van donderdag 29 september tot en met maandag 17 oktober 2016 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Dit jaar stelt de bank een bedrag van € 100.000 beschikbaar. Na afloop van de stemperiode wordt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?
Het is voor de Bison belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor sport- en spelmateriaal. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne.

Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Maar let op: niet iedereen met een Rabo-rekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of men al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/uhr.

Kom in actie! Beslis mee van 29 sept. t/m 17 okt. en help onze club aan de financiële middelen voor nieuwe materialen.

Alvast bedankt voor uw steun!