40 jaar bij De Bison!

40 jaar bij De Bison!

Was het in 1977? Ja, het was in 1977 toen een nog net geen 19 jarige leider bij De Bison kwam… en kwam om nooit meer weg te gaan! Althans daar lijkt het na wel 40 jaar wel heel erg op!

En daar zijn we al die jaren ook al erg blij mee en dat moet natuurlijk ook gevierd worden! Vergeet ik bijna te noemen om wie het gaat! Maar ik vermoed maar zo dat iedereen ook al direct weet om wie het gaat!

Inno liep op 17 maart 1977 De Bison binnen en zit dit jaar dus 40 jaar bij onze groep. En hij is niet alleen lid geweest, maar een heel erg actief lid. Al 40 jaar!

Daarom nodigt Inno jou uit om dit echt heel bijzondere feit mee te vieren. Jij bent dus van harte welkom!

Inno 40 jaar bij De Bison

Niet alleen jij, maar ook je ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom. Dus ben je Welp, Scout, Rowan, Stam, actief bij de besturen en/of ouder/verzorger van het hiervoorgenoemde (of zeer betrokken bij De Bison): wees er bij!

Wanneer is het dan?
Zaterdag 18 maart om 16.30 uur op De Bison (aansluitend aan Welpen/Scouts opkomst)

Tot?
Voor de Welpen/Scouts tot 17.30 uur en voor de rest tot 20.00 uur.

Tot de 18e!

Een reactie »

  1. Inno, van harte gefeliciteerd.Ik denk dat dit een memorable moment is.
    Even terug naar 1977: De Bison verkennersgroep is nagenoeg terziele: Aart, Eddy en mijn persoontje doen ons best om de groep draaiend te houden.
    Ik weet niet meer precies hoe Inno bij de Bison betrokken werd of hoe het exact verlopen is, maar op de een of andere manier ontstaat er een stabiel team voor de verkenner-leiding, waarbij Inno de rol van ‘hopman’ op zich neemt.

    Jaaaren later, met kinderen die inmiddels de verkenner leeftijd zijn ontstegen, begrijp ik het gewicht van die rol. Respect en dank, we hadden een prachtige tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *