Wederom geslaagd OuderZoonWeekend

Wederom geslaagd OuderZoonWeekend

Afgelopen weekend mochten de Welpen één ouder meenemen naar het welbekende OuderZoonWeekend. Dit jaar vond het plaats op de Bison, waar wij met z’n allen hebben overnacht. In totaal bestond de groep uit 9 Welpen en 9 Ouders, een toffe grote groep dus!
We hebben in dit weekend leuke spellen gedaan zoals een Handelspel en een kleine hike. Zo zijn de Welpenouders ook op de hoogte van de hikes die wij lopen binnen de Bison. Daarnaast zijn wij op jacht gegaan naar het familie erfstuk van Napoleon Bonaparte. Inno kwam namelijk tijdens het doorzoeken van zijn archief op zolder bij hem thuis een brief tegen. Waar Inno van dacht dat die bestemd was voor de Welpen. In de brief stond omschreven dat de vinder van deze brief spoedig op jacht moest gaan naar het familie erfstuk van de Bonaparte’s. Er stond een tip dat er wel eens meer informatie bij de Franse Put te vinden zou zijn, dus gingen wij daar snel heen! Daar vonden wij inderdaad een volgende brief, geschreven door Napoleon Bonaparte hemzelf, wat leidde tot de Piramide van Austerlitz. Deze werd dan ook zondagochtend aangedaan, naast het gevonden familie erfstuk is er zeer fanatiek Levend Stratego gespeeld en hebben we zelfs de Piramide beklommen. Het familie erfstuk hadden we meegenomen naar de Bison waar uiteindelijk een erfgenaam van Napoleon het op komt halen. De Welpen werden geroemd door de familie Bonaparte, als aandenken kregen ze een beloning die ze aan de totem konden ophangen.

Het was wederom een geslaagd OuderZoonWeekend waar ieder zich enorm heeft vermaakt!

SONY DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *