GFPT Geslaagd!

GFPT Geslaagd!

Afgelopen zaterdag was wederom een geslaagde GFPT! Er deden ongeveer 35 man mee aan de fietstocht en zelfs 80 aan de bbq. Een geslaagde dag dus waar ongeveer 30 km te fiets werd afgelegd door de groepjes. Negen groepjes hadden zich gemeld die het allemaal ontzettend naar hun zin hadden tijdens de toffe GFPT uitgezet door Paul, Paul bedankt voor de GFPT! Het groepje Rowans, bestaande uit SjoerdS, Niels en Maarten, een zo goed als compleet Welpenleidingteam, werd eerste. Zij hadden uiteraard de enige ervaring in huis omtrent hikes en Qr-codes.
Aansluitend vond de wederom zeer smakelijke bbq plaats. Omstreeks 80 man heeft aangeschoven en het ontzettend naar hun zin gehad. Dit alles was te danken aan Josje, DirkJan en Denzel.
Niet te vergeten, de persoon die dat alles in goede banen heeft geleid, Helma. Tijdens de GFPT werd Helma bedankt voor al haar inzet voor deze GFPT maar veel belangrijker was dat zij ook werd bedankt voor haar 9 jaar als groepsbegeleidster. Helma neemt helaas afscheid van de groep en legt de focus vanaf heden op haar eigen bedrijf. Helma, nogmaals hartelijk dank voor al je inzet de afgelopen jaren! Je was en bent een top groepsbegeleidster!

Mocht je nog foto’s hebben, mail ze naar

Nu kijken we met smacht uit naar volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *