GFWPT 23 juni – meld je aan!

GFWPT 23 juni – meld je aan!

Het is lente, de vogeltjes fluiten, de temperatuur stijgt, iedereen pakt weer de fiets. Ook De Bison pakt weer de fiets, en wel op 23 juni aanstaande voor de jaarlijks terugkerende GFWPT met aansluitende barbecue!

GFWPT – GezinsFietsWandelPuzzelTocht
Deze editie van de GFPT zal op een iets andere wijze plaats vinden. Zo zal er namelijk ook gewandeld worden! De wandeltocht is voor iedere leeftijd goed te doen. Goede wandelschoenen dragen is natuurlijk wel handig.
De GFWPT zal beginnen op de Bison om 13:00 uur. Het is handig als je van tevoren al groepjes hebt gemaakt van ongeveer 4 á 5 mensen.

BBQ
Aansluitend aan de GFWPT zal de welbekende BBQ plaats vinden op het Inno van Maanenplein te Zeist(Bison). Deze zal gestart worden om 18:00uur, dus wees welkom om 17:30 indien je alleen deelneemt aan de BBQ. De kosten hiervan zullen €10,- per persoon bedragen. Zorg dat je voor aanvang van zaterdag 23 juni het betreffende bedrag hebt overgemaakt naar NL69 INGB 0001 0934 23 t.n.v. Scoutinggroep de Bison onder vermelding van ‘ BBQ18 + voornaam-achternaam’. Bij de €10,- zijn geen consumpties inbegrepen, deze kan je alleen met PIN betalen op de Bison via consumptiebonnen.

Aanmelding GFWPT en/of BBQ
De aanmelding geschiedt door het volgende formulier in te vullen. Let op! Voor aanmelding van de BBQ dien je ook dit formulier in te vullen. Je meldt je dus niet als team aan voor de BBQ, alleen voor de GFWPT uiteraard.
https://goo.gl/forms/n8fouRaAvrNvcx2t2

Kiwi.run
De tocht wordt zelfs in zo’n ander jasje gehesen dat wij als organisatie gebruik gaan maken van de welbekende hike-app. Zorg dat je hiervoor een account hebt gemaakt en dat één van je teamleden zich aanmeldt op de app en vrienden wordt met Maarten Pereboom. Tijdens de tocht zal deze app gebruikt worden, een volle telefoon met voldoende data/internet en een qr-scanner is hiervoor nodig. Ga naar https://www.kiwi.run/index.php?r=user%2Fsecurity%2Flogin

Mocht je nu denken, ik heb eigenlijk geen zin om me fysiek in te zetten die middag kan je ook als post actief deelnemen aan deze toffe GFWPT. Laat dit dan vooral weten aan de organisatie.

Heb je nog vragen of opmerkingen, spreek ons gerust aan of stuur een mail.

Met Bisondere Groet,

Maarten Pereboom maartenpereboom@debison.nl
August Bekkers augustbekkers@debison.nl
Jacco Pereboom jaccopereboom@debison.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *