De RSW vanuit het perspectief van de PL

De RSW vanuit het perspectief van de PL

Dit jaar was het ook weer een leuk kamp. We hadden een lekkere team spirit om de kampkeuken en tent op te bouwen. De hike die we op de eerste dag moesten lopen ging eerst heel goed maar de laatste hike techniek was ons nog niet eerder voorgekomen, dus we waren verkeerd gelopen. Het eten ging ook in goede samenwerking. Iedereen had zo zijn taakje en we hadden lekker eten gemaakt: een wrap met groenten, aardappeltjes en nog wat meer.

Het avondprogamma was ook super grappig. We moesten elk uit een subkamp een opdracht doen: bijvoorbeeld een ballon op blazen en dan kijken bij wie de ballon het eerste knalt. Of wie het meeste marshmallows in zijn mond kon krijgen:

De volgende dag hebben we eerst met elkaar op het open veld gegeten en daarna hebben we ook nog 2 spellen gespeeld. We waren best moe van de 7 a 8 uurtjes slapen maar zijn toch door gegaan. We zijn uit eindelijk 14e geworden. Elk jaar een stukje beter. Volgend jaar gaan we gewoon weer en we kijken wel hoe het dan gaat.

Een reactie »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *