Bericht van de voorzitter

Bericht van de voorzitter

Beste ouders/verzorgers en mede Bison-ers,

De afgelopen week hebben we in korte tijd een hoop op ons af zien komen en we weten niet wat er ons nog meer staat te wachten. Wij zullen als bestuur de richtlijnen van het Kabinet en Scouting Nederland blijven volgen en op basis daarvan besluiten nemen die we met jullie zullen communiceren.

Wat we als bestuur wel hebben besloten is dat we de geplande ALV op 18 april niet door laten gaan. Wel zullen wij op deze dag het jaarverslag van de opkomsten en een klein overzicht van de financiƫle handel en wandel van de vereniging en de stichting met jullie delen. Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende tijd zullen wij een nieuwe datum voor de ALV plannen en dit ruim op tijd communiceren.

Voor nu wensen wij jullie allen sterkte toe de komende tijd. Gedraag je als een echte Scout en help waar je helpen kan.

En tot slot, let op jezelf en op de anderen om je heen.

Met vriendelijke groet, mede namens het voltallige bestuur

Erik te Winkel

voorzitter verenigingsbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *