2011 januari 07 Nieuwjaarsdropping

2011 januari 07 Nieuwjaarsdropping

Op 7 en 8 januari heeft de Nieuwjaar-dropping plaatsgevonden, als vervanging van de eindejaars dropping. Deze dropping was een groots succes, de meeste scouts deden mee.
In de Bison werd verzameld en vervolgens konden de jongens in de auto`s plaatsnemen. De reis naar de dropplek was nogal lang en de scouts vonden het wel erg ver lopen naar de Bison, wat ze nog niet wisten was dat de plek waar ze heen moesten lopen niet de Bison was maar een van der Valk hotel in de buurt van Harderwijk. De dropplek was in de buurt van Vierhouten op de Veluwe.
Hier werden de 3 patrouille`s ver van mekaar uit de auto`s gezet en met alle veiligheids instructie`s op pad gestuurd.
De leiding vertrok richting het hotel en onder het genot van een frisje en een bittergarnituurtje was het wachten op de scouts. En wachten en wachten…… Diep in de nacht kwamen ze aangestrompeld met veel bombarie en verhalen over wilde dieren e.d.
1 patrouille was de weg een beetje kwijt en dankzij de moderne technieken (GSM) werden zij binnen 5 minuten opgepikt en ook zij konden in de auto richting het clubhuis waar nog een kopje soep en hamburgers gegeten werden. Hierna konden zij heerlijk slapen in hun slaapzak. De volgende ochtend werd er ook nog een heerlijk ontbijtje verorberd en vervolgens mochten de scouts weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *