help ik ben een ouder

help ik ben een ouder

help ik ben een ouder

Uw zoon is lid van scoutinggroep De Bison. Wat moet u dan eigenlijk allemaal weten?
Hieronder is wat meer informatie te vinden.

De leiding van alle speltakken krijgen voor het leiding geven geen financiële vergoeding. Zij doen dit slechts omdat ze het leuk vinden om uw kind iets mee te geven voor de toekomst. De missie van Scouting Nederland is dan ook: “Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.” Tevens volgen zij trainingen van Scouting Nederland om deskundig met uw kind om te gaan.

Een handje helpen?
Binnen de Bison zijn er soms klusjes die nodig gedaan moeten worden, maar waar de begeleiding en jeugdleden niet aan toe komen of niet in staat zijn deze uit te voeren. Men kan hierbij denken aan het rijden van kinderen als een speltak vervoer tekort komt, een keertje koken bij een kamp of het doen van een klusje in het clubhuis. Om deze nood te ledigen zijn de “Bisondere BisonVrienden” (BBV-ers) opgericht.

Meer informatie over bijvoorbeeld kampen is hier te vinden:
Oudermiddag Welpen
Scouts presentatie

Voor andere of meer informatie of zaken die niet duidelijk zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de leiding.