Rowans

Eerste opkomst alweer een feit

Eerste opkomst alweer een feit

Afgelopen weekend was alweer de eerste de opkomst van het seizoen! De Rowans, waarvan er 8 zijn overgevlogen van de Scouts, hebben de Rowanraad gehad en toffe activiteiten ingepland voor het komende eerste halfjaar. De Welpen en Scouts begonnen op zaterdag. De Welpen vermaakte zich met een tof bosspel en de Scouts begonnen meteen knopen. Dat is uiteraard van groot belang om goed te kunnen als je een goede Scout wil zijn.

Het beloofd dus weer een tof seizoen te worden! Vergeet je niet aan te melden voor de groepsdag.

AANMELDEN; Met de Bison naar Duinrell!

AANMELDEN; Met de Bison naar Duinrell!

Nieuw dit seizoen!
In plaats van het groepsweekend wordt er dit jaar een groepsdag georganiseerd. En dat wordt niet zomaar een dag, wij gaan met z’n allen richting attractiepark Duinrell!
En……het is bijna zover: op 16 september gaat dit gebeuren!
Via onderstaande link kan je meer informatie vinden en tevens kan je je daar aanmelden voor dit leuke uitje. Wij hopen dat er zoveel mogelijk leden meegaan, dan wordt het nog veel gezelliger!!
Het aanmelden kost je maar één minuut.

Aanmelden groepsdag Duinrell

Wij hopen op een grote opkomst!!

Ps. Wij bezoeken het attractiepark, niet het Tikibad

De Bison returns!

De Bison returns!

We zijn weer terug, terug van weg geweest. Veel gedaan, veel gezien maar vooral veel meegemaakt. Het begon met het zomerkamp, waarin de leden van de Bison zich een week lang hebben vermaakt. Het was een kamp met hoogte punten en toffe activiteiten. De week vloog voorbij, de Rowans in Luxemburg en de Welpen en Scouts in Veldhoven. Het was een week om niet te vergeten. De Welpen hebben Kloon Lux geholpen met het samenstellen van het Elixer. De Scouts hebben de mysteries ontrafeld van Sherlock Holmes en de Rowans hebben activiteiten gedaan met het thema Innocentius. De foto’s van deze spetterende week zijn te vinden op Flickr. Daarnaast is er een RTL-nieuws bericht opgezet van het Welpenkamp met betrekking tot het Elixer van Lux. RTL-nieuws bericht Welpen – Lux

Flickr Welpen
Flickr Scouts
Flickr Rowans

Vervolgens ging ieder op pad naar eigen vakantiebestemming. Hierbij kregen de nieuwe Bisonstickers een plekje op verschillende Bisondere locaties. Nu is het plan om dit idee voort te zetten binnen de gehele vereniging. Heb je nog een sticker over; plak die dan op een Bisondere locatie. Zie de onderstaande foto’s voor enkele voorbeelden.

Vandaag zijn de voorbereidingen gedaan voor het nieuwe seizoen. Zo zijn de laatste spullen van het zomerkamp opgeruimd en is de Bison grondig opgeruimd. Volgende week zaterdag is alweer de eerste opkomst.

Tot volgende week!