bisonderheden

Het maandelijkse overzicht van leuke en belangrijke activiteiten binnen De Bison

Rabo Clubkas Campagne. Stem op onze club!

Rabo Clubkas Campagne. Stem op onze club!

RABOBANNERScoutinggroep de Bison doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug kunnen van donderdag 29 september tot en met maandag 17 oktober 2016 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Dit jaar stelt de bank een bedrag van € 100.000 beschikbaar. Na afloop van de stemperiode wordt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?
Het is voor de Bison belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor sport- en spelmateriaal. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne.

Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Maar let op: niet iedereen met een Rabo-rekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of men al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/uhr.

Kom in actie! Beslis mee van 29 sept. t/m 17 okt. en help onze club aan de financiële middelen voor nieuwe materialen.

Alvast bedankt voor uw steun!

AlgemeneLedenVergadering

AlgemeneLedenVergadering

De ALV van deze keer staat in het teken van 105 jaar BISON! Een feit dat op deze bijeenkomst gevierd wordt en uiteraard besproken zal worden in de vorm van het aankomende jubileumskamp in Echternach!

De leiding van de speltakken zullen een eerste indruk geven van het aankomende groepszomerkamp en de benodigde informatie verschaffen. Zeker de moeite waard om te horen en de beste kans om kritische vragen te stellen over het zomerkamp. Eveneens worden tijdens de bijeenkomst ‘algemene’ zaken besproken zoals de financiën en de bestuurssamenstelling. Van elk jeugdlid zijn de ouders vertegenwoordigd en mogen zij ook hun mening geven over deze toch wel belangrijke zaken die wekelijks in en rondom de Bison spelen.

Wees er dus bij! Om 20.00 uur op woensdag avond, 20 april, zal de ALV plaats vinden op de Bison en ben je dus van harte welkom. Tot dan!

ALV