bisondere bison vrienden

Geef je op voor NLdoet!!!

Geef je op voor NLdoet!!!

Heren – Dames, opgelet !
VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Op Zaterdag 16 Maart a.s. is er weer de jaarlijkse landelijke NLdoet aktie. Ook dit jaar doen wij met "De Bison" weer mee!

Alle hulp is welkom. Kan je maar een uurtje na het wegbrengen van je zoon of voor het ophalen van je zoon? Dan geen probleem. Zelfs al is het een half uur!
Lees de rest van dit bericht

Bisondere Bison Vrienden

Bisondere Bison Vrienden

Binnen de Bison zijn er soms klusjes die nodig gedaan moeten worden, maar waar de begeleiding en jeugdleden niet aan toe komen of niet in staat zijn deze uit te voeren.  Men kan hierbij denken aan het rijden van kinderen als een speltak vervoer tekort komt, een keertje koken bij een kamp of het doen van een klusje in het clubhuis. Om deze nood te ledigen zijn de “Bisondere BisonVrienden” (BBV-ers) opgericht.  BBV’ers zijn begaan met Scoutinggroep de Bison en willen bij gelegenheid hun steentje bijdragen.

Ik zoek ouders, familieleden of gewoon kennissen die net als ik BBV-er willen worden om de Bison af en toe een helpende hand te bieden. Mag ik op u rekenen?

U kunt direct contact met mij opnemen of het volgende formulier (PDF) uitprinten, invullen en bij de leiding achterlaten.

Formulier BBV

August Bekkers augustbekkers@de bison.nl tel: 030-7855903