GFPT 2013, het verslag van de winnaars!

GFPT 2013, het verslag van de winnaars!

6 juli 2013……een zonovergoten dag……..

Na een hartelijke ontvangst met koffie, limonade en koek, kregen we een stapeltje papieren aangereikt wat de fietspuzzeltocht bleek te zijn.

Na een uitgebreide studie van de route sprongen we enthousiast op onze fietsen en trapten we er vrolijk oplos. Eerst door het bos; eerste weg rechts; eerste weg links; rechtdoor; volg de bocht; bij de splitsing rechts; bij rood en geel paaltje links; tweede oversteekmogelijkheid rechts………..tsjonge, jonge…….wat een gepuzzel…..en dan: “als het goed is rij je nu op de Jan Steenlaan……zo niet dan zit je dus verkeerd!”

Tja……en dan? Een oplossing geeft de Bison niet!

Gelukkig vonden we uiteindelijk toch de eerste post. Daar mochten we al fietsend balonnen knallen en daarna een rebus oplossen. Nou, dat was natuurlijk appeltje-eitje!Gauw weer op de fiets gesprongen en weer verder gepuzzeld.

Dat ging snel………..daar was de tweede post al. Dat leek wel een compleet klimpark; gelukkig hing er ook een hangmat, maar daar kregen we geen punten voor. We moesten hier even wachten en dus
konden we het appeltje opknabbelen, dat we bij de start al gekregen hadden. Na de spannende klimpartij bestegen wij onze fietsen weer en…….op naar de derde post.

Hier aangekomen konden we onze taktiek “bal-in-prullenbak-gooien” oefenen. Dat viel niet mee! Gelukkig kregen we hier wat om onze maag te vullen, wat ons beter af ging dan de
prullenbak. Na uitgezwaaid te zijn, gingen we, nog steeds enthousiast, weer verder: de laatste etappe.

Ineens zagen we aan de kant van de weg een auto staan en een spijkerbroek hangen aan een paal tussen twee bomen. Ahum…….dat is goed voor de armspieren. Wat fijn dat Jaap Willem zijn zusje had meegenomen: ze haalde een record van 5 minuten hangen!Hierna werd er nog een fotoshoot gemaakt van ons team en mochten we weer verder fietsen…….

op naar de………BARBEQUE! Na zo’n inspannende fietstocht lustten we wel wat……

Nou, we kwamen dan ook niets tekort….wat hebben we gesmuld van spare-ribs, drumsticks, worstjes, zalm, garnalen, speklapjes, stokbrood, salades en nog veel andere dingen waar het water
je van in de mond loopt! Tijdens deze smikkelpartij werd de uitslag van de fietspuzzeltocht bekend gemaakt: de fam. Seekles mocht de wisseltroffee in ontvangst nemen!

Onze complimenten voor deze leuk georganiseerde GFPT en barbeque. Het is weer voor herhaling vatbaar!

Een enthousiaste groet van Leendert, Henriëtte, Jaap Willem en Linda.

GFPT2013003_Seekles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *