Foto’s installatie en boerenkool!

Foto’s installatie en boerenkool!

Op 10 januari heeft de traditionele boerenkoolmaaltijd plaatsgevonden met daaraan voorafgaand de installatie van welpenleiding, welpen en scouts!! Meer dan 100 personen hebben meegegeten!

20150110_Boerenkoolmaaltijd_017 - Copy

Tijdens de installatie werd er ook een rookoffer gebracht, maar dat bleek een bodemplaat uit de nieuwe oven te zijn. Daarop moet je geen af te bakken zaken neerleggen. Weten we nu. Alles paste maar net in het welpenlokaal en de boerenkool was wederom voortreffelijk. Dit jaar was al weer de 34ste keer en het merendeel van deze keren is de boerenkoolstampot gemaakt door Inno. Wederom hulde!! Na de Apfelstrudel met slagroom nog een glas bubbels om te proosten op het nieuwe jaar met nog een mooi praatje van voorzitter Martijn!

Gelukkig is er ook altijd een aantal ouder bereid om het slagveld in de keuken weer op orde te brengen (valt altijd erg mee, Inno kookt zeer netjes en met wegwerpbestek is het wel heel snel geregeld) waarna begonnen kon worden aan de nieuwjaarsborrel! Ook erg fijn!

Ow ja, de foto’s!! Hieronder de link naar de foto’s! Heb jij echt mooie foto’s waarvan het zonde zou zijn dat andere mensen ze niet kunnen zien? Stuur ze dan naar . Zijn het veel foto’s dan kan je een dienst als wetransfer gebruiken. Ook erg handig!!!

Fotoboeken Groep

Een reactie »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *