Zomerkamp Welpen 2015

Zomerkamp Welpen 2015

Het zomerkamp zit er alweer op! Dit jaar gingen de Welpen naar Aerdenhout. Hieronder een korte samenvatting van het kamp met daaronder een aantal leuke foto’s.

Professor Schnabel heeft tijdens het kamp samen met de Welpen rond gereisd in de tijd. Zo zijn de Welpen bij de Indianen geweest en zo ook bij de Grieken en de Piraten. De Welpen mochten mee met Professor Schnabel en zij waren de proefpersonen van de tijdmachine die de Professor had gemaakt. Dit zeer geheime project, operation Timeload, speelde zich af bij het Research Center Aerdenhout.

Zondag 12-7-2015,
De Welpen kwamen rond 13 uur aan bij het Research Center Aerdenhout. Daar hebben ze test gedaan voor het testprogramma van de tijdmachine. Alle Welpen werden door de Professor toegelaten aan het programma. Die dag werden de tenten ingedeeld en werden de slaapplekken opgemaakt. Verder zijn er die dag nog een aantal leuke spellen gedaan. Aan het einde van de dag aten we sperziebonen met goed stuk vlees en aardappels.

Maandag 13-7-2015,
De Welpen zouden die dag zijn aangekomen in het Indianen tijdperk maar de tijdmachine heeft die nacht niet aangestaan. Daardoor waren de Welpen die dag nog steeds in het heden. Er werd die dag veel hout gehakt door de Welpen, wat hun bijzonder goed afging! Eveneens waren er leuke spellen gedaan zoals Levend Cluedo en Party&Co. Het diner bestond uit aardappels, vlees en groente.

Dinsdag 14-7-2015,
Ditmaal wel aangekomen in het Indianen tijdperk gingen de Welpen het Hazenspel doen in de ochtend. Er werd goed uitgeslapen en de dag begon zeer relaxt. Deze dag was voor 1 Welp een unicum, namelijk Pepijn was die dag 10 jaar geworden! Na de lunch zijn we wandelend naar het strand gegaan. Waar een paar Welpen gingen zwemmen in die beruchte Noordzee en paar gingen vliegeren. Na een vermoeiende dag bestond de avondmaaltijd uit macaroni, waarna Pepijn van de kookstaf nog een leuk cadeau kreeg. Namelijk een Spider-man kussen.

Woensdag 15-7-2015,
De Welpen zijn gekomen bij de Grieken. Helaas was het die dag niet het beste weer van de week en regende het de hele dag. Daarop besloot de leiding te gaan zwemmen in Heemstede. Wat een hartstikke leuke activiteit was. De Welpen waren lekker schoon en ze konden weer door met het kamperen.
De avondmaaltijd bestond uit een slavink, worteltjes-bloemkool en gebakken aardappeltjes. Wat een hartstikke lekkere maaltijd was.

Donderdag 16-7-2015,
In de nacht doorgereisd van de Grieken naar de Piraten werden de Welpen rond 8.30 uur wakker. De Welpen gingen die dag naar Zandvoort. Waar zij het spel Mister-X gingen doen. Rennend, slenterend en lopend door Zandvoort opzoek naar Mister-X in 2 groepen. Na het spel was er nog gelegenheid om kleine inkoop te doen voor thuis of voor het tijdens het kamp. De meegegeven 5 euro werd dan ook goed benut! De dag werd afgesloten met een maaltijd dat bestond uit een goed gevuld broodje gyros.

Vrijdag 17-7-2015,
Alweer de laatste dag voor de Welpen. Aangekomen in het heden sloot de Professor de tijdmachine af en werden de Welpen bedankt voor hun aanwezigheid bij het testprogramma.

Al met al hebben de Welpen en de leiding een top week gehad! We kijken nu al uit naar volgend jaar. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *