Regenachtig, maar geslaagd!

Regenachtig, maar geslaagd!

Prachtige najaarszon, rijp op het gras, lekker koud maar in de zon behaaglijk….zo was het dus niet….

Maar dat kan De Bison natuurlijk niet stoppen! Er is namelijk ook een gebouw en uiteindelijk is er buiten toch ook veel gedaan! Helaas was het niet mogelijk de toren te bouwen, maar desondanks heeft iedereen het toch naar z’n zin gehad.

Lekker om het vuur of met tonnen in de weer, primitief koken of een leuk spel. Alles was er!! Er is ook een aantal foto’s van gemaakt. Wil je ze zien? Klik dan op de onderstaande foto voor deel 1 en hier voor deel 2.

OPENDAG_NOV_2015

Naast de 8 aanwezige jongens die via de Jeugd Sport Pas een aantal weken kennis maken met Scoutinggroep De Bison, waren er ook 5 andere jongens op de open dag afgekomen! Erg leuk!

Heb je de open dag gemist, maar wil je toch een keer komen kijken? Kom dan eens een keer langs. De opkomsten voor Scouts starten om 14.00 uur en voor de Welpen om 14.30 uur. Dat is allebei op zaterdag en de opkomst eindigt voor zowel de Scouts als de Welpen om 16.30 uur. Het is wel handig om van te voren even een mail te sturen, dan kan de leiding er rekening mee houden. Voor de welpen (7-11 jaar) stuur je dan een mail naar en voor de scouts (11-14 jaar) stuur je een mail naar . Wil je meer algemene info? Dan kan je een mail sturen naar .

We gaan je zien!!

Groet,

De Bison

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *