Boerenkoolmaaltijd een groot succes!

Boerenkoolmaaltijd een groot succes!

Wederom was het weer een succesvolle maaltijd met maar liefst 94 aanwezigen in de al zo mooie Bison! Het was een geslaagde maaltijd en de boerenkool was ‘gewoon’ weer top!

De middag werd enthousiast geopend met de Welpen en de Scouts. Zij hadden een gezamenlijke opkomst met leuke grote groepsspellen. Na de enige activiteiten werd er geïnstalleerd. Bij de Scouts werd er een leiding geïnstalleerd en bij de Welpen werden er 5 nieuwe leden geïnstalleerd. Het was een geslaagde middag terwijl de boerenkoolmaaltijd nog moest komen!

Het werd steeds drukker, de tap ging ook al snel aan voor de Texels Shuumkoppe liefhebbers en om 17:30 kon iedereen zich klaar gaan maken voor de boerenkool van de twee Bisoners die dat al jaren op zich nemen! Chapeau voor Hans en Inno! Het Welpenlokaal stroomde snel vol en de iedereen zat met smart te wachten op die overheerlijke boerenkool.

De boerenkool galmde door het Welpenlokaal! Het was wederom een succes! Aanwezigen hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, het was een geslaagde boerenkoolmaaltijd.

SONY DSC

Waar kan je een Bisonder jaar nou beter mee beginnen!?

We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Namens de organisatie,

Jacco Pereboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *