Een geslaagd Winterweekend!

Een geslaagd Winterweekend!

Afgelopen weekend vonden de Winterweekenden van de Welpen en Scouts plaats! Het waren twee top weekenden waarin beide speltakken verbleven op de Bison, op een nachtje na door de Scouts. Beide begonnen op vrijdagavond 1930uur.

De Welpen begonnen, voor het eerst in jaren, op een vrijdagavond. Een avond waar een leuke film werd bekeken en eigenlijk al redelijk snel het bedje werd opgezocht. Dat was ook wel nodig voor de activiteit van de volgende dag.., namelijk een bezoek aan het Nationaal Militair Museum! Een gezellige activiteit waar de Welpen zich uitermate goed vermaakte, zo ook de leiding. Na dit bezoek werden er nog een aantal leuke spelletjes gedaan en begon het kerstdiner, hasjee, aardappels en rodekool stonden op het menu. Met grote dank voor Inno! Na het eten was dit weekend voor de Welpen alweer ten einde gekomen.

De Scouts begonnen zo ook op vrijdagavond alleen werden die gedropt in de buurt van Houten en stond er een vrijdagavond hike op het programma. Een mooie wandeling door de weilanden richting Zeist waar zij overnachtte in de buurt van Bunnik op een grasveld bij een boer. De volgende dag werd Boulderhal Sterk in Utrecht onveilig gemaakt, een gezellig dagje klauteren. Uiteindelijke belandde zij ook op de Bison na een vermoeiende dag die werd afgesloten met een leuke film. De Scouts waren op zondagochtend klaar.

Al met al een geslaagd weekendkamp! Dank voor jullie aanwezigheid!

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Tot bij de boerenkoolmaaltijd.

31592853681_30d27beb38_o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *