De Bison returns!

De Bison returns!

We zijn weer terug, terug van weg geweest. Veel gedaan, veel gezien maar vooral veel meegemaakt. Het begon met het zomerkamp, waarin de leden van de Bison zich een week lang hebben vermaakt. Het was een kamp met hoogte punten en toffe activiteiten. De week vloog voorbij, de Rowans in Luxemburg en de Welpen en Scouts in Veldhoven. Het was een week om niet te vergeten. De Welpen hebben Kloon Lux geholpen met het samenstellen van het Elixer. De Scouts hebben de mysteries ontrafeld van Sherlock Holmes en de Rowans hebben activiteiten gedaan met het thema Innocentius. De foto’s van deze spetterende week zijn te vinden op Flickr. Daarnaast is er een RTL-nieuws bericht opgezet van het Welpenkamp met betrekking tot het Elixer van Lux. RTL-nieuws bericht Welpen – Lux

Vervolgens ging ieder op pad naar eigen vakantiebestemming. Hierbij kregen de nieuwe Bisonstickers een plekje op verschillende Bisondere locaties. Nu is het plan om dit idee voort te zetten binnen de gehele vereniging. Heb je nog een sticker over; plak die dan op een Bisondere locatie. Zie de onderstaande foto’s voor enkele voorbeelden.

Vandaag zijn de voorbereidingen gedaan voor het nieuwe seizoen. Zo zijn de laatste spullen van het zomerkamp opgeruimd en is de Bison grondig opgeruimd. Volgende week zaterdag is alweer de eerste opkomst.

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *