Welpen trotseren zwaartekracht en verorberen fantastisch kerstdiner!

Welpen trotseren zwaartekracht en verorberen fantastisch kerstdiner!

De Welpen hebben het jaar afgesloten met een tof weekend waarin wij ontzettend leuke activiteiten hebben gedaan! Zo zijn wij gaan klimmen in Utrecht, de klimmuur in Zuilen, waar we de zwaartekracht zijn wezen trotseren. Dat is de Welpen overigens ontzettend goed afgegaan. Daarnaast hebben wij dit geslaagde weekend afgesloten met een fantastisch kerstdiner. We verorberden vier gangen! Dat allemaal dankzij GertJan en Inno, die voor ons de zaterdag 4 uur in de keuken hebben gestaan. Al met al een geslaagde afsluiting van dit wederom toffe jaar! We wensen iedereen fijne dagen en alvast een Bisonder 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *