Boerenkoolmaaltijd anders dan anders!

Boerenkoolmaaltijd anders dan anders!

Beste Leden, Ouders, Leiding en bestuur,

Zoals in de vorige mail aangegeven kom ik nog even terug op onze jaarlijks terugkerende boerenkoolmaaltijd.

Deze vindt altijd plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

De eerste zaterdag in 2021 is 2 januari en dan is het nog kerstvakantie… dus de eerste zaterdag voor de Bison is 9 januari.

Helaas valt 9 januari nog midden in de lockdown en dus kan deze traditie geen doorgang vinden op de manier die we met elkaar gewend zijn, namelijk samen met iedereen die de Bison een warm hart toedraagt bij en in ons clubgebouw.

Dit jaar doen we het anders:

2021 is een jubileumjaar en bestaan we 110 jaar! Dat willen we waar mogelijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Natuurlijk zijn er nog heel veel onzekerheden als we vooruitkijken, maar we proberen zo goed en zo kwaad als het gaat zo normaal mogelijk te draaien en feest te vieren waar het kan.

Het idee:

Kunnen jullie niet naar de boerenkoolmaaltijd toekomen ivm de lockdown dan komt de boerenkool naar jullie.

Onderaan deze mail vindt u het inschrijfformulier. U geeft, net als andere jaren, aan met hoeveel personen u deel wilt nemen en wij komen op 9 januari de boerenkool met de bekende toebehoren bij u thuis afleveren (+/- 15 km rondom de Bison).

Normaliter zijn er geen kosten verbonden aan de maaltijd. 

Dit jaar is dat anders. Omdat het een jubileumjaar is willen wij u een kleine bijdrage vragen per persoon. Dit komt volledig ten goede aan de begroting van het jubileumkamp 2021.

De kosten per persoon bedraagt €3,00,-; Cash afrekenen bij aflevering. Mocht u denken wat een mooi doel dan is een groter bedrag altijd welkom.

Wij openen om 18:00u de gezamenlijk (online) maaltijd. Wij zullen hiervoor een link mailen in de loop van de middag op 9 januari.

Wij verheugen ons op uw massale deelname.

Fijne feestdagen gewenst en tot 9 januari!

Erik te Winkel

Voorzitter

Aanmelding boerenkoolmaaltijd

Een reactie »

  1. we willen even laten weten dat de boerenkool lekker heeft gesmaakt goed verzorgd en nog een verrassing erbij jullie hebben het fantastisch gedaan veel succes met jullie activiteiten voor zover het mogelijk is met de corona

    hartelijke groeten

    Bert en Ank v.Veldhuijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *