Bijna op Lustrum zomerkamp!!

Bijna op Lustrum zomerkamp!!

Op 9 juli gaan wij met een grote groep op zomerkamp! De laatste zaken worden geregeld! Wij hebben er zin in! Zoals wij gewend zijn bij lustrumkampen heeft iedereen die meegaat een zomerkampshirt. Ook dit jaar organiseren wij weer dat iedereen een poloshirt met opdruk heeft. Lustrumzomerkamp 2016

  • Aan alle leden die wel met het kamp meegaan vragen wij een vrijwillige bijdrage voor dit shirt.
  • Aan de leden die niet meegaan op kamp maar wel een shirt willen hebben, vragen wij het bedrag van € 20,- te betalen.

Daarnaast willen wij weten welke maat wij moeten bestellen, houd er rekening mee dat de jongens dit shirt ook na het zomerkamp nog geregeld bij de opkomsten zullen/kunnen dragen, dus bestel niet een te kleine maat. Graag uiterlijk 31 mei de maat van het te bestellen shirt doorgeven aan Heleen.

Herinnering: Aanmelden zomerkamp!
Nog niet van iedereen hebben wij de formulieren mét handtekening binnen, hierbij dus nogmaals de oproep om dit uiterlijk 31 mei te doen òf aan te geven dat je dit (voor de welpen) na het Pinksterkamp wil doen. De formulieren mogen ook gescand en gemaild worden naar Heleen.

Voor vragen kan je terecht bij onderstaande personen, jeugdleden kunnen terecht bij hun eigen leiding.

Hartelijke Bisongroet,

Erik, August, Bernard, Dirk Jan, Helma en Heleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.