Sjors Sportief én LVA

Sjors Sportief én LVA

Op 18 maart was het een gezellige drukte bij de Bison! De middag stond in het teken van de eerste opkomst van Sjors Sportief. Zes nieuwe jongens hebben gezellig meegedaan en natuurlijk is leren hoe je een vuurtje maakt dan extra leuk!

Na de opkomst was het tijd voor de leiding; het was LeidingVerwenAvond.
Eerst werden iedereen verwend met een geweldig driegangendiner gemaakt door onze chef-kok Dirk-Jan.

Na deze heerlijke maaltijd ging iedereen aan de slag om een graffiti kunstwerk te maken! Gilbert van Graffiti for You heeft ons laten zien hoe we dat moesten doen. Vol enthousiasme ging iedereen aan het creatieve werk, het was een super geslaagde avond!

Een reactie »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *