Afsluiting Bison seizoen

Afsluiting Bison seizoen

Met een gezellige Familie Bison Barbecue hebben wij samen het seizoen afgesloten.
Ook hebben wij afscheid genomen van de scoutsleiding Gideon en Nordin. Hartelijk bedankt voor jullie inzet afgelopen jaren! Gelukkig zijn er ook weer mannen opgestaan om deze leidingtaak over te pakken; Welkom aan Thijs, Bo en Ruben! Een mooie tijd gewenst als scoutsleiding!

Wij wensen iedereen een fijne zomerperiode toe en hopen elkaar daarna weer in goede gezondheid bij de Bison te treffen!

Een reactie »

  1. Zo te zien een leuk einde van een goed seizoen !! Dank aan de afzwaaiende Scoutsleiding, en welkom aan de nieuwe Scoutsleiding ! Geniet van de kampen en de zomer en tot in het nieuwe zeizoen !! August

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *