Stampottenmaaltijd & Nieuwjaarsborrel 5 januari

Stampottenmaaltijd & Nieuwjaarsborrel 5 januari

Beste Welpen, Scouts, Rowans, Stam en ouders,

Nu de temperaturen dalen, de warme chocolademelk weer rijkelijk vloeit, de kerstboom weer in de huiskamers staat en we met smart wachten op de eerste sneeuwvlokken en marathon op natuurijs wordt het weer tijd voor de alom gezellige Boerenkoolmaaltijd met aansluitend de Nieuwjaarsborrel.

Hierbij nodigen wij jullie uit voor dit jaarlijks terugkerend fenomeen. Gezellig met z’n allen genieten van verse boerenkool, huisgemaakte rookworst en vette jus! En ja! Broertjes, zusjes, opa en oma zijn ook welkom om deze feestelijke maaltijd mee te eten!

De boerenkoolmaaltijd is dus op 5 januari 2018, wordt aangeboden door De Bison en begint om 17:45. Lees snel verder en geef je op!!!

De Welpen, Scouts en Rowans zullen ’s middags om 14:00 beginnen met een gezamenlijk opkomst om 2019 feestelijk in te luiden. Waarna de Stampottenborrel zal beginnen. Na de Stampottenmaaltijd volgt, ook traditioneel… de nieuwjaarsborrel!! De borrel is aansluitend op de stampotten ongeveer vanaf 20.30 uur! Deze borrel is helaas niet gesponsord, dus vergeet niet wat contanten mee te nemen!

Wil je erbij zijn? MELD JE DAN NU AAN!!! Dat kan door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen!!

Aanmelding Stampottenmaaltijd 2019

Tot dan!

Namens de organisatie,

Daan, Heleen & Jacco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *