Startdag leiding en besturen

Startdag leiding en besturen

De vakantie voorbij, scholen weer begonnen en ook onze groep is weer gestart.

Dit doen we op dezelfde manier als vorig jaar we starten met een inspiratie / voorbereidingsdag.

We borduren als leiding en besturen verder op de speerpunten die we samen bij de start van het seizoen 2019 – 2020 hebben geformuleerd:

Zaterdag 5 september hebben we, met deze punten in het achterhoofd, gesproken over samenwerking. Samenwerking als speltak-team, samenwerking binnen het verenigingsbestuur en het stichtingsbestuur maar vooral hoe werken we samen met elkaar.

Om daar een goed beeld van te krijgen hebben we binnen een carroussel van 2 uur gesproken over en hierin gekeken naar de samenwerking in het team, en zijn wensen en verwachtingen uitgesproken binnen de teams en naar elkaar. Hier zijn punten uit naar voren gekomen die we de komende tijd verder gaan uitwerken. Ook is een begin gemaakt met de programmering de komende maanden.

De middag gebruiken we om de eerste stappen te zetten in ons nieuwe lustrum jaar. Dit jaar bestaat de Bison 110 jaar!

Dennis, Evert en Arne hebben samen nagedacht over ons jubileumkamp wat natuurlijk niet mag ontbreken in dit jaar. Dit kamp zal plaatsvinden van 17-24 juli 2021. Dit is voor alle leden, stamleden en bestuur. Ook dit Lustrum kamp zal plaatsvinden in het buitenland.

Het Thema van het Lustrumjaar wordt binnenkort bekend gemaakt en dit thema zal ook in de programmering een prominente plek innemen.

Na deze intensieve dag hebben we  met zijn allen heerlijk genoten van een Surinaams buffet.

Wanneer jullie naar aanleiding van deze dag vragen hebben of wanneer je mee wil denken of een functie wil vervullen binnen het bestuur, neem dan contact op met Gert Jan Schut.

Op 11 en 12 september verwachten wij weer alle jeugdleden op de bekende tijd. U kan uw kind afzetten bij de Bison en dient daarna (helaas) zo snel mogelijk weer te vertrekken.

Met vriendelijke groet

Erik te Winkel

Voorzitter Verenigingsbestuur 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *