Pinksterkamp Foto’s zijn eindelijk ontwikkeld en staan online!

Pinksterkamp Foto’s zijn eindelijk ontwikkeld en staan online!

Het Pinksterkamp van de Scouts was een groot succes. Het heeft weinig geregend en het was goed weer. De scouts kwamen op zaterdag aan terwijl de leiding er al vanaf vrijdag avond zat. De leiding had hun tent en kampkeuken al staan. Nu was het dus de taak aan de scouts om het zelfde te doen.

Terwijl de scouts de kampkeuken aan het bouwen waren. Begon de leiding aan de HUDO omdat er op het terrein geen toilet gebouw aanwezig was. Net voor vijf uur waren de scouts klaar en konden gelijk aan het eten beginnen. Na het eten gingen ze buskruit spelen. En als laatste was er een vuur.

Dag 2
In de vroege ochtend stonden we op en begonnen we aan een zalig ontbijt. De scouts moest ook een lunch pakketje maken aangezien ze een oriëntatie hike moest lopen.
De hike verliep heel goed, de scouts zijn voor het eerst in 5 jaar niet fout gelopen bij een hike. Hierdoor was er even tijd om te lunchen.

Na de lunch gingen we flesjes voetbal spelen. Toen was het weer tijd om hout te hakken voor het vuur. Nadat er een beetje hout gingen we boonanza(kaartspel) en campsen(kaartspel). En toen konden we alweer koken. Na het lekker eten was de opdracht voor de scouts om een mini hike voor de leiding te maken. Dit konden ze erg goed. De leiding ging de hike nalopen en de scouts hadden een opdracht gekregen(die door de typemachine was gemaakt) waarbij ze de kompas skills nodig hadden. ze moesten graden schieten en zo kruispeilingen oplossen. Onder het kruis lag dan wat begraven. Alle begraven onderdelen bij elkaar + een vuurtje werden gepofte bananen met chocola.

Dag 3

Ontbijten opruimen en afbreken.
FOTO’s Hier!!!!!!!

17770948203_1a856d28e1_k

Een reactie »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *