20 juni de GFPT!! Geef je op!

20 juni de GFPT!! Geef je op!

 

fietsHet is lente, de vogeltjes fluiten, de temperatuur stijgt, iedereen pakt weer de fiets. Ook De Bison pakt weer de fiets, en wel op 20 juni aanstaande voor de jaarlijks terugkerende GFPT met aansluitende barbecue!

Het zal dit jaar anders zijn dan de afgelopen jaren. Was het in het verleden zo dat we startte en finishte op De Bison gaan we het dit jaar anders doen. Er komen namelijk twee tochten:

De standaard GFPT: Normaal, lekker fietsen!

De Tour de GFTP: kan je hard, fiets dan mee!

De standaard GFPT zal dit jaar starten vanaf de Amerongse Berg. Vanaf daar moet je via een aantal verstopte posten terug naar de Bison fietsen. Heb je geen vervoer van je/jullie zelf met je fiets naar het start punt: geen nood!! Je fiets kan vanaf De Bison naar het startpunt worden gebracht. Het ophalen van de auto’s op de Amerongse Berg wordt ook geregeld.

Naast de standaard GFPT zal er ook sportieve race versie gereden kunnen worden voor de echte sportievelingen onder ons. Dit is, in het licht van de grote tour, Tour de GFPT!!! Deze zal gaan over grote afstand is voor de getrainde fietser bedoeld. Ben je in het bezit van een sportieve (race) fiets en helm en hou je van een uitdaging: dan is deze tocht voor jou!!!

Aansluitend zal de BBQ plaatsvinden en het is, vanwege de inkoop, belangrijk dat je je even opgeeft. Fietsen hoort er natuurlijk bij, maar als je echt niet kunt fietsen, dan kan je je ook opgeven voor alleen de BBQ. We zouden het dan wel waarderen als je in de middag dan even kan helpen met het een en ander!

Samenvattend:

Wat: De GFPT: normaal, lekker fietsenWie: Een ieder die zin heeft een leuke fietstocht

Waar: Parkeerplaats Bergweg Amerongen, Amerongen

Wanneer: 20 juni 2015, 14:00

Afstand: +/- 20 KM

 

Wat: De Tour de GFPT: kan je hard, fiets dan mee!!Wie: Een ieder die zin heeft in een sportieve uitdaging

Waar: De Bison

Wanneer: 20 juni 2015, 11:00

Afstand: Geheim

 

En wat kost dit je dan? Maar EUR 10.- p.p. Ook als je niet mee fietst (je weet echter niet wat je op de posten krijgt….). Voor het natje (de drankjes) kan je bonnen kopen tijdens de BBQ. Deze kunnen alleen contant afgerekend worden.

En hoe geef je je dan op? Heel makkelijk!!! Klik op de onderstaande link en je kunt een prachtig formulier invullen!!! Vragen? Klik op het formulier en je krijgt daar de contact details te zien!

 Link naar het formulier:  http://goo.gl/forms/NHqku2PamK

 

Tot de 20ste!!!

 

De organisatie

Martijn Bellaard

Gert-Jan Schut

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *