2011 januari 15 Jubileumfeest

2011 januari 15 Jubileumfeest

Na de boerenkool, waarover je op de vorige pagina hebt kunnen lezen, werden de feestelijkheden voortgezet in De Bison. De Bison was voor deze gelegenheid omgetoverd tot feestlokatie compleet met DJ’s en band. Alle leidings van het padvinderslaantje waren hiervoor uitgenodigd en velen waren ook aanwezig. Natuurlijk werd het een feestelijke avond. Dit dankzij de kundige DJ’s van Party Hardy en maar bovenal door de aanwezige gasten. De Bison was opgedeeld in een lounge ruimte, een danszaal en een bar. Iedereen kon dus afwisselend ontspannen en uit zijn ofhaar dak gaan.

De buurtbewoners waren gelukkig wel op de hoogte van deze knalfuif waardoor we slechts 1 telefoontje mochten ontvangen wegens geluidsoverlast.

Om 1 uur ’s nachts werd het geluidsniveau teruggedraaid en werd de afterparty ingezet. Deze ging tot in de kleine uurtjes door.

Voor de organisatie was het weekend echter nog niet ten einde. Zij konden de volgende ochtend… of eigenlijk aansluitend door met sjouwen, sjouwen en nog eens sjouwen. Alles moest natuurlijk opgeruimd worden en teruggebracht worden naar de rechtmatige eigenaren. Nadat dit gebeurd was kon de organisatie genieten van de welverdiende rust.

Op naar de volgende jubileumactiviteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *